728 x 90

Даваме над 50 милиона лева за поддръжка на мантинели в Северна България

Четири са отворените оферти в обществената поръчка за възстановяване, ремонт, доставка и монтаж на ограничителни системи /мантинели/ по републиканските пътища на територията на Северен централен район, включващ областите Велико Търново, Габрово, Разград, Русе и Силистра. Срокът е за 3 години. Индикативната й стойност е 42 250 000 лв. без ДДС (50 700 000 лв. с ДДС)

Четири са отворените оферти в обществената поръчка за възстановяване, ремонт, доставка и монтаж на ограничителни системи /мантинели/ по републиканските пътища на територията на Северен централен район, включващ областите Велико Търново, Габрово, Разград, Русе и Силистра. Срокът е за 3 години. Индикативната й стойност е 42 250 000 лв. без ДДС (50 700 000 лв. с ДДС) и се финансира от бюджета.

Отворените оферти са на:

  • „ПЪТСТРОЙ – С“ ЕООД;
  • „КМВ-системи за пътна сигурност“ ООД;
  • ДЗЗД „ОСП-СЕВЕР“, с участници: в „ДЛВ“ ЕООД, „РАДИНА“ ЕООД и „СИМИНВЕСТ“ ООД;
  • ДЗЗД „ОГРАНИЧИТЕЛНИ СИСТЕМИ-СЕВЕРЕН ЦЕНТРАЛЕН РАЙОН“.
Прочети още:
Пътната агенция: Голяма част от сигналите на граждани за ремонт на пътища през 2023 г. са включени в програмата

Изпълнението на обществената поръчка включва дейности по възстановяване и ремонт на увредени при пътнотранспортни произшествия ограничителни системи, предпазни огради, както доставка и монтаж на нови.

От бъдещия изпълнител се изисква поддържане на склад, доставка и монтаж на детайли и компоненти от всички използвани по републиканската пътна мрежа мантинели, както и доставка и монтаж на временна организация на движението, съобразно класа на пътя, демонтаж на увредените ограничителни системи и транспортирането им до складове, указани от възложителя.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *