728 x 90
Error, no Ad ID set! Check your syntax!

Пилот на Rimac наруши брутално закона в Хърватска – 142 км/ч над ограничението (видео)

Rimac направи демонстрацинно събитие в Хърватска, на което журналисти и потенциални клиенти можеха да се запознаят с възможностите на Nevera.

Само преди два дни Rimac показа официално серийната версия на втория си модел. Nevera има 1914 к.с. и само часове след премиерата си се превърна в най-бързата серийна кола на пазара що се отнася до времето за четвърт миля.

Изглежда всички по време на промоцията на колата са били много развълнувани. Rimac направи демонстрацинно събитие край Дубровник, където журналисти и потенциални клиенти можеха да се запознаят с възможностите на Nevera.

На клипче, изтекло в социалните мрежи, се вижда как шофьор вдига скорост от 232 км/ч на магистралата до Дубровник. В този участък ограничението е само 90 км/ч, което означава, че шофьорът нарушава правилника с над 140 км/ч над допустимата максимална скорост.

Прочети още:
Край на фенските авто срещи пред НИМ в София - зоната вече е пешеходна

Зад волана стои 41-годишен мъж, по информация на хърватското издание Index, което твърди, че това е служител на самата компания. Виждаме, че якето и шапката му са брандирани с логата на Rimac.

В момента тече разследване в Хърватска, а от Rimac казаха, че изрично са заявили пред всички участници в събитието, че ограниченията на скоростта трябва да бъдат спазване.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *