728 x 90

Renault интегрира Waze в бордната система на автомобилите си

Приложението Waze вече ще бъде на разположение на собствениците на моделите Austral и Megane E-Tech на Renault, които са поръчали екрана OpenR и инфо-развлекателна система OpenR Link на борда на автомобила си. Досега Waze можеше да се ползва посредством интеграция на смартфон, докато при Austral и Megane E-Tech приложението вече е част от бордовата система

Приложението Waze вече ще бъде на разположение на собствениците на моделите Austral и Megane E-Tech на Renault, които са поръчали екрана OpenR и инфо-развлекателна система OpenR Link на борда на автомобила си.

Досега Waze можеше да се ползва посредством интеграция на смартфон, докато при Austral и Megane E-Tech приложението вече е част от бордовата система и изобщо не се изисква мобилен телефон с инсталирано приложение.

Единственото, което трябва да направят потребителите, за да се възползват от отличните функционалности на Waze, е да свалят приложението от интегрирания Google Play в интерфейса на системата OpenR Link.

„Тъй като все повече потребители на Waze се ангажират с нас в автомобилните платформи и виждаме напредък в автомобилните технологии, важно е да предоставим най-доброто изживяване по време на шофиране на нашите потребители, поради което сме развълнувани да обявим нашето партньорство с Renault,“ казва Арон Ди Кастро, директор маркетинг и партньорства в Waze. „Наличието на навигация в реално време, маршрутизиране и предупреждения на Waze, вградени в дисплея на автомобилите на Renault, прави опростено и безпроблемно шофирането. Очакваме с нетърпение да предоставим това отлично изживяване при шофиране на повече потребители по целия свят през 2023 г.“

Източник: AMS.bg

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт