728 x 90

БГ пазар: Продават запазено Renault Laguna 2.2D за 3000 лева

Цените на употребяваните автомобили достигат свои рекордни върхове поради множество различни фактори. Доскоро трудно можехме да си представим, че автомобил, произведен през 1997 година, ще струва 3000 лева, но това вече е факт и далеч не е рядкост. Примерът идва от това Renault Laguna 2.2D, което е с първа регистрация от август 1997 година. Машината

Цените на употребяваните автомобили достигат свои рекордни върхове поради множество различни фактори. Доскоро трудно можехме да си представим, че автомобил, произведен през 1997 година, ще струва 3000 лева, но това вече е факт и далеч не е рядкост.

Примерът идва от това Renault Laguna 2.2D, което е с първа регистрация от август 1997 година. Машината е добре гледана и в изправност, като продавачът в момента е поставил цена от точно 3000 лева.

Ето какво споделя още сегашният собственик на автомобила (публикуваме текста без редакторска намеса):


„Безкомпромисно поддържан автомобил!
Колата я имаме от 15 години. Винаги обслужвана на време и със средства. Изключително удобен салон. Обширен багажник. Държи се изключително добре на пътя и в завоите за семеен автомобил. Изключително приятна аудио система! Затъмнени стъкла. Два чифта джанти с летни и зимни гуми. Два ключа ( едно дистанционно ).
Гражданска до 23. 03. 2023
Преглед до 04. 2023
Винетка до 19. 04. 2023
Сменено масло и филтри на 271х.
Рециклирано ГНП в Гаранция към SOFIA DIESEL CENTER .
Рециклиран Стартер преди 2г.
Рециклиран Алтернатор.
Рециклирана Спирачна помпа.
Нови Дискове, Накладки и Челюсти.
Нов Акумулатор в Гаранция.
Нови Тампони на носачите. Кормилни накрайници и Биелетки сменени скоро.
Нов Съединител-комплект заедно с масло в кутията на < 20 000км.
Ново Радиаторче на парното и термо-датчици.
Нов Ангренажен и Пистов ремък. Всички ролки сменени преди 2г.
Нов Разпределителен вал. Сменен заедно с кобилици, хидравлични повдигачи. Проверени Дюзи в Супер Дизел Сервиз София. Сменени подгревни свещи ( всичко преди по-малко от 50 000км ).
Цялостно озвучаване с изключително чист и приятен звук! Новите колони са интегрирани във фабричните позиции, съответно са скрити като по дизайн. Състои се от:
CD Pioneer MVH-280FD Class FD 100Wx4
Пищялки 2бр. Hertz C26
Говорители 4бр. Hertz DCX 165. 3
*Суб-буфер* – не се продава.
Забележки: Нормалните за възрастта козметични забележки. Оборотите се отчитат с 1000 повече от това, което са, заради датчик.
Не е обходимо да споменавам, че масло ( ELF 10w40 Turbo Diesel ) и филтри са сменяни винаги на време ( под 10 000км пробег ).“

Повече информация можете да откриете в оригиналната обява за автомобила.

Рубриката „БГ пазар“ цели да запознае читателите на AUTOCLUB.bg с интересни обяви от пазара за употребявани автомобили в България. Никаква част от материалите не е финансирана от страна на продавачите или когото и да е било, свързан по някакъв начин с обявите. В повечето от случаите нямаме контакт с лицата, които продават съответните автомобили.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *