728 x 90

Renault Group обещава 6 премиери по време на Автосалон Париж 2022

Марките Renault, Dacia, Alpine и Mobilize потвърждават участието си на предстоящия Автомобилен салон в Париж – „Revolution is on“, който ще се проведе от 17 до 23 октомври 2022 г. в изложбената зала Porte de Versailles (зала 6). Автомобилно събитие, което не е за изпускане, изложението ще бъде възможност за всяка марка да представи поне

Марките Renault, Dacia, Alpine и Mobilize потвърждават участието си на предстоящия Автомобилен салон в Париж – „Revolution is on“, който ще се проведе от 17 до 23 октомври 2022 г. в изложбената зала Porte de Versailles (зала 6). Автомобилно събитие, което не е за изпускане, изложението ще бъде възможност за всяка марка да представи поне една ексклузивна световна премиера, както и най-новите си иновации, партньорствата си и емблематичните си модели.

Renault ще разкрие световната премиера на нова интерпретация на един от емблематичните модели на марката, Renault 4, както и Kangoo E-Tech electric, предназначен за семейства. За да завърши едногодишното честване на 50-ата годишнина на Renault 5, публиката ще има възможността да открие спортен и нестандартен демонстрационен автомобил. Представяйки концептуални, серийни и демонстрационни автомобили, чрез Автомобилен салон Париж 2022 производителят подчертава ангажимента си към автомобилните изложения. На щанда си Renault ще представи и новите Megane E-Tech electric и Austral E-Tech hybrid – модели, с които марката има за цел да възвърне позиции в C сегмента.

Прочети още:
Разгледайте богата колекция на ретро автомобили в София

Dacia ще представи последния етап от трансформацията на своята визуална идентичност на Автомобилен салон Париж 2022. След основното обновление на комуникацията и рекламата в средата на 2021 г. и в дилърската мрежа през 2022 г., в Париж марката ще представи новата си идентичност в пълната гама. Това е стратегическа стъпка за Dacia и историческо автомобилно предизвикателство: посетете щанда на Dacia, за да откриете нов дизайн и нова територия на марката, която се простира отвъд моделите.

Alpine също ще присъства на Автомобилен салон Париж 2022, представяйки спортните автомобили на днешния и утрешния ден. Наред с най-новите си иновации и своето Формула 1 предложение, марката ще представи световната премиера на нов концептуален автомобил, въплъщаващ бъдещето на нейната продуктова и спортна стратегия – нов етап в трансформацията на Alpine.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт