728 x 90

Renault Austral на цени от 58 990 лв. с ДДС за България

Гамата на новия Austral е структурирана около 3 нива на оборудване: techno, techno esprit Alpine и iconic esprit Alpine. Версията esprit Alpine, представена за първи път в гамата на Renault, черпи своя уникален стил от спортната ДНК на марката Alpine. Нейният отличителен дизайн засилва привлекателността на новия Austral: предна броня със сатененосив спортен сплитер, 20-инчови алуминиеви джанти daytona, гланцирани черни рамки на

Гамата на новия Austral е структурирана около 3 нива на оборудване: techno, techno esprit Alpine и iconic esprit Alpine. Версията esprit Alpine, представена за първи път в гамата на Renault, черпи своя уникален стил от спортната ДНК на марката Alpine. Нейният отличителен дизайн засилва привлекателността на новия Austral: предна броня със сатененосив спортен сплитер, 20-инчови алуминиеви джанти daytona, гланцирани черни рамки на прозорците, 3D задни светлини с моаре ефект, тапицерия от Alcantara със сини шевове, волан от напа кожа с шевове в синьо, бяло и червено.

От първото ниво на оборудване techno новият Austral предлага шикозен и атрактивен дизайн както отвън с широка хромирана решетка, 19“ черни алуминиеви джанти komah с ефект „диамант“, черни калници и панел на праговете, така и отвътре с 12,3-инчов екран на арматурното табло и 12-инчов екран за мултимедийната система OpenR Link с вградени Google услуги. Още от ниво на оборудване techno клиентите се възползват от първокласен простор за сегмента благодарение на плъзгащата се задна седалка, сгъваема в съотношение 1/3 – 2/3 с централен подлакътник и функцията за лесно сгъване easy break.

Ниво на оборудване iconic надгражда с двуцветно купе с черен покрив, покривни релси на покрива и LED светлини с 3D ефект. Този атрактивен дизайн е допълнен от комфортно стандартно оборудване: електрическа седалка на водача с функция за масаж, отопляеми предни седалки и автоматична врата на багажника. За първокласно изживяване ниво на оборудване iconic е оборудвано и с 360-градусова 3D камера и адаптивен круиз контрол с функция stop & go.

Новият Austral представя „4CONTROL Advanced“, третото поколение на системата за завиване на четирите колела на Renault, която се усъвършенства в продължение на 15 години. Уникално предложение в C-SUV сегмента, тя осигурява безпрецедентен комфорт, несравнима пъргавина и повишена безопасност на пътя.

Новият Austral се предлага в седем екстериорни цвята: ледниковобял, огненочервен, перленобял, черен, син метал, сив schiste и изключителния матов сив schiste, предлаган за версиите esprit Alpine.

Цените на новия Austral започват от 58 990 лв. за версия techno mild hybrid 140. Най-оборудваната версия iconic esprit Alpine E-Tech full hybrid 200 се предлага на цена от 80 990 лв. Цените са с ДДС.

ниво на оборудванедвигателцена с ДДС
technomild hybrid 14058 990 лв.
techno esprit Alpinemild hybrid 160 auto68 990 лв.
E-Tech full hybrid 20074 990 лв.
iconic esprit Alpine80 990 лв.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт