728 x 90
Error, no Ad ID set! Check your syntax!

Цената на Renault Arkana в България започва от 47 090 лв.

7 екстериорни цвята и 3 модела джанти за новия Arkana в България.

Лансирането на Arkana в Европа е начинът на Renault да представи нещо различно на пазара. Първият масов производител, предлагащ SUV модел със спортен дизайн, купе, досега запазено за премиум марки.

Новата линия идеално се вписва в останалата част от гамата (Megane, Kadjar и Scenic) и ще бъде ключов играч на SUV пазара, отбелязващ значителен растеж в световен мащаб.

С Arkana Renault лансира модел със силна хибридна идентичност, както по отношение на стил, така по отношение на двигател. Високата позиция на шофьора за допълнително спокойствие, комбинирана с щедро място за крака и багаж, събрани в уникално иновативен и спортен дизайн, доказва, че този SUV не прилича на никой друг.

Прочети още:
Dacia Spring ще струва 33 100 лв. в България

От марката вече разпространиха цените на Arkana за България. Стартът се дава при 47 090 лева за ниво на оборудване Zen, а цените нагоре са както следва:

Ниво на оборудванеДвигателЦена с ДДС
ZenTCe 140 к.с. EDC47 090 лв.
ZenE-TECH Hybrid 145 к.с.50 690 лв.
IntensTCe 140 к.с. EDC51 190 лв.
IntensE-TECH Hybrid 145 к.с.54 790 лв.
R.S. LineTCe 140 к.с. EDC56 790 лв.
R.S. LineE-TECH Hybrid 145 к.с.60 390 лв.

Новото Renault Arkana се предлага в 7 екстериорни цвята: ледниковобял, бял „Юнивърс“, черен, сив, Син „Занзибар“, огненочервен и оранжев „Валенсия“ (запазен за версията R.S. Line).

Опционалният черен покрив спомага за динамичната визия на модела. Автомобилът се предлага с избор от 3 модела 17- или 18-инчови джанти.

В допълнение към Zen и Intens, новото Renault Arkana се предлага и в ниво на оборудване R.S. Line с етикет Renault Sport, с цел да се задоволи интереса на клиентите, които търсят спортен и открояващ се автомобил.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *