728 x 90

БГ пазар: Запазено Renault 9 с 1.4 мотор от 1985 г. струва 4000 лв.

През 80-те години на миналия век Renault разполагаше с едни от най-добрите масови автомобили на пазара. Такива бяха и машините от серията 9 и 11, които години по-късно се радваха на особена популярност и в България. Изглежда интересът към тях не е изчезнал и до днес. С изненада открихме доста запазено Renault 9 за продажба

През 80-те години на миналия век Renault разполагаше с едни от най-добрите масови автомобили на пазара. Такива бяха и машините от серията 9 и 11, които години по-късно се радваха на особена популярност и в България. Изглежда интересът към тях не е изчезнал и до днес.

С изненада открихме доста запазено Renault 9 за продажба у нас. Машината е произведена през 1985 година и разполага с 1.4-литров бензинов мотор под капака. С други думи, мощността е 68 или 72 к.с., които достигат до предните колела. Припомняме, че тази серия на Renault се предлага и с опционален 1.4-литров турбо мотор, който има 100 или 115 к.с.

Колата за продажба в България е от серията Louisiana и има двуцветна каросерия със сребрист долен цвят и тъмно зелен горен. От обявата разбираме, че пробегът на това Renault 9 в момента е183 418 километра, за които се твърди, че са реални. Цената е 4000 лева.

Повече информация можете да откриете в оригиналната обява.

Рубриката „БГ пазар“ цели да запознае читателите на AUTOCLUB.bg с интересни обяви от пазара за употребявани автомобили в България. Никаква част от материалите не е финансирана от страна на продавачите или когото и да е било, свързан по някакъв начин с обявите. В повечето от случаите нямаме контакт с лицата, които продават съответните автомобили.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *