728 x 90

Renault 5 концепт ще отбележи 50-тата годишнина на легендарния модел

Марката даде обещане, че 2022 ще бъде година, изпълна с изненади по повод 50-та годишина на Renault 5. Тържествата около този емблематичен модел продължават с предстоящото представяне на забавен и мощен нов демонстрационен автомобил. Като част от празненствата за 50-годишнината на R5, Renault скоро ще разкрие нов демонстрационен автомобил, който е съвременна почит към легендарните

Марката даде обещане, че 2022 ще бъде година, изпълна с изненади по повод 50-та годишина на Renault 5. Тържествата около този емблематичен модел продължават с предстоящото представяне на забавен и мощен нов демонстрационен автомобил.

Като част от празненствата за 50-годишнината на R5, Renault скоро ще разкрие нов демонстрационен автомобил, който е съвременна почит към легендарните му спортни версии.

Тази грандиозна 100% електрическа реинтерпретация, вдъхновена от света на видеоигрите, ще съчетае елегантност с първокласна производителност. Renault ще представи новия си демонстрационен автомобил онлайн на 22 септември 2022 г.

Демонстрационният автомобил ще бъде изложен за първи път на събитието Chantilly Arts & Elegance Richard Mille на 24 и 25 септември, а след това ще вземе участие на Автомобилен салон Париж 2022 от 17 октомври.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *