728 x 90
Error, no Ad ID set! Check your syntax!

След цял ден работа дори и умалените камиони заслужават автомивка (видео)

Вижте как умален модел на тежкотоварен камион Mercedes-Benz Actros получава външно измиване в автоматична автомивка.

Светът на умалените превозни средства е почти толкова безкраен, колкото е и реалният. Автомобили, камиони, строителна техника, кораби, самолети… на практика всичко съществува и в мащабиран вариант.

До момента бяхме виждали много интересни RC машини, включително и реактивни самолети с доста сериозни размери. Но никога не бяхме попадали на миниатюрна автоматична автомивка и то за камиони.

Точно такова съоръжение ни представя видеото по-долу, което идва от Facebook страница за мащабирани модели на камиони. Клипчето вече се радва на огромна популярност в социалната мрежа.

За какво става въпрос всъщност? Умален модел на тежкотоварен камион Mercedes-Benz Actros навигира из мащабиран град за камиони и всякаква транспортна техника.

Прочети още:
Това е най-голямата авто колекция в света - 7000 коли, стойност $5 млрд.

Радиоуправляемата машина е паркирана в автоматична автомивка, която започва външно измиване с помощта на няколко четки и мокър микрофибърен парцал в горната част.

До автомивката откриваме няколко други мащабирани сгради, между които дори и клон на McDonald’s. В близост има и гумаджийница, бензиностанция и други.

Във втората половина от видеото виждаме други мащабирани машини, които извършват работа на строителен обект. На терен са багер от Liebherr, голям трактор с прикачено ремарке и още няколко тежкотоварни камиона.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *