728 x 90

Land Rover събира собственици на Range Rover на среща в Сен Тропе

Range Rover с гордост съобщава, че собствениците на марката в цяла Европа ще бъдат поканени на уникално изживяване на луксозния бранд в имението Range Rover House, за да отпразнуват партньорството си с международно известния шампионат по ветроходство SailGP. Пристанището в Сен Тропе ще предложи на гостите подбрани водни активности и вълнуващи приключения. Глобалният шампионат по

Range Rover с гордост съобщава, че собствениците на марката в цяла Европа ще бъдат поканени на уникално изживяване на луксозния бранд в имението Range Rover House, за да отпразнуват партньорството си с международно известния шампионат по ветроходство SailGP. Пристанището в Сен Тропе ще предложи на гостите подбрани водни активности и вълнуващи приключения.

Глобалният шампионат по ветроходство е най-мащабното водно състезание в света, което ще се проведе за пети пореден път на Френската Ривиера на 10-11 септември тази година. Range Rover ще бъде главен партньор на събитието, озаглавено Range Rover France Sail Grand Prix.

Подкрепяйки поредната нова устойчива инициатива на компанията, гостите ще имат възможността да бъдат едни от първите зад волана на Plug-in електрически хибрид с удължен пробег Range Rover SV (PHEV). Осигурявайки пробег до 113 км само на електричество, новият електрически хибрид позволява на клиентите да извършат 75% от пътуванията си с нулеви въглеродни емисии. Посетителите ще бъдат поканени да тестват Range Rover SV на специална писта по поръчка, разположена до водата, с гледка към пристанището и състезателното трасе SailGP.

SailGP се фокусира върху идеята за по-добро и природосъобразно бъдеще. Надпреварата включва девет национални отбора, които мерят сили на кратки трасета на емблематични места по целия свят.

Прочети още:
Проверка от полицай - кога има основание и какви са правата ни?

Range Rover House ще бъде разположена близо до морето на зашеметяващия фон на пристанището Сен Тропе, с гледка към емблематичния бряг пред Môle Jean Réveille и алеята на Allied Marines.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *