728 x 90

Новите Range Rover и Range Rover Sport с 5 звезди за безопасност от Euro NCAP

Новите Range Rover и Range Rover Sport получиха максимална оценка от пет звезди в последните тестове за безопасност на Euro NCAP. Луксозните SUV автомобили повече от 50 години демонстрират експертен опит в предоставянето на изключителна широчина на проходимост при всякакви терени, финес и безопасност. Всъдеходите са поредните представители на Range Rover, които получават оценка от

Новите Range Rover и Range Rover Sport получиха максимална оценка от пет звезди в последните тестове за безопасност на Euro NCAP. Луксозните SUV автомобили повече от 50 години демонстрират експертен опит в предоставянето на изключителна широчина на проходимост при всякакви терени, финес и безопасност.

Всъдеходите са поредните представители на Range Rover, които получават оценка от пет звезди съгласно строгите протоколи за безопасност на Euro NCAP, въведени през 2009 г.

И двата модела са базирани на нова смесена метална, гъвкава модулна надлъжна архитектура, която осигурява солидни основи за набор от най-съвременни технологии за подпомагане на водача, които да работят в хармония за адаптивно и усъвършенствано шофиране. Новият Range Rover, който се предлага с конфигурации с четири, пет и седем места, е с до 50% по-твърд от своя предшественик, докато Range Rover Sport е с 35% по-твърд от преди.

Награденият нов Range Rover отбеляза 87% за защита на децата и 72% за уязвимите участници в движението, докато Range Rover Sport постигна резултат от 85% за защита на възрастните пътници. И двата SUV-а са получили 82% за Safety Assist.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт