728 x 90
Error, no Ad ID set! Check your syntax!

Победа на рали-спринт Вида 2020 и нова титла за Мирослав Ангелов

Това е трети приз на пилота и навигатора му Георге Гаджев тази година след спечелването на шампионата по рали и планинско

Пилотите на Мегапорт Рейсинг Мирослав Ангелов и Георги Гаджев с Skoda Fabia R5 Evo записаха победа в рали-спринт Вида 2020 и така си осигуриха нова титла в дисциплината.

Това е трети приз на двамата тази година след спечелването на шампионата по рали и планинско, което се постига за пръв път от роден екипаж откакто в календара бе включена категорията рали-спринт през 2014 г. За последно хеттрик в три от четирите на престижни дисциплини у нас записва Георги Петров през 1994 г. – в рали, писта и планинско.

Ангелов и Гаджев записаха най-бързи времена в 4-те отсечки на рали-спринт Вида 2020 и натрупаха преднина от 02:02 мин пред вторите в състезанието Антон Титов и Динко Георгиев с Peugeot 208 R2, които са първи в клас RC4. Трети, на 2:11 мин са Денис Станчовски и Явор Брънков с Peugeot 208 R2.

„Доволен съм от победата и като цяло от годината. Планирахме да спечелим две титли – в рали и рали-спринт, но след първата ни и изненадваща победа в планинското започнахме да се борим и за този шампионат. Във Видин познавам добре отсечките и нямахме притеснения за победата“, коментира Ангелов след финала.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *