728 x 90
Error, no Ad ID set! Check your syntax!

Мирослав Ангелов и Георги Гаджев спечелиха Рали спринт Пещера

Мирослав Ангелов и Георги Гаджев (Skoda Fabia Rally2 evo, АСК Мегапорт) станаха победители в първото състезание новия сезон в дисциплината. По време на Рали спринт Пещера 2021 дуото спечели и четирите отсечки и грабнаха победата с общо време 31.22.3 мин. Както Autosport.bg съобщава, второто място в генералното класиране беше спечелено от Денис Станчовски/Явон Брънков (Peugeot

Мирослав Ангелов и Георги Гаджев (Skoda Fabia Rally2 evo, АСК Мегапорт) станаха победители в първото състезание новия сезон в дисциплината. По време на Рали спринт Пещера 2021 дуото спечели и четирите отсечки и грабнаха победата с общо време 31.22.3 мин.

Както Autosport.bg съобщава, второто място в генералното класиране беше спечелено от Денис Станчовски/Явон Брънков (Peugeot 208 R2), които изпревариха с 5.2 секунди Антон Титов/Динко Георгиев (Peugeot 208 R2).

„Беше добра подготовка за нас. Благодаря на организаторите и на публиката по отсечките. Всички пилоти имахме затруднение с мъглата, но така състезанието стана по-интересно. Заложихме на сликове, вместо на мокри гуми, тъй като променливи условия могат да ни очакват и в Турция. Имахме малки премеждия, но като цяло състезанието мина добре за нас,“ коментира Мирослав Ангелов за Dizzy Riders.

Прочети още:
Toyota: Тест за Кими? След юни 2022

„Още от вчера бях изключително концентриран и разчитах на записките, които много ми помогнаха в мъглата. Изпълнихме си стратегията и състезанието ни мина точно по план,“ каза Денис Станчовски.

Снимка: Рали спринт Пещера 2021

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *