728 x 90
Error, no Ad ID set! Check your syntax!

Днес ще имате точно 2.7 секунди, за да си купите чифт от тези маратонки Puma с дизайн на Porsche

Причината за това е, че 2.7 секунди е времено, от което последната генерация Porsche 911 Turbo се нуждае да достигне 60 мили в час (96 км в час).

По-късно днес, на специален сайт, производителят на спортни обувки Puma ще предостави на клиентите си възможност за ранна поръчка на нова серия маратонки. Потребителите ще имат точно и само 2.7 секнуди, за да се включат.

Причината за това е, че 2.7 секунди е времено, от което последната генерация Porsche 911 Turbo се нуждае да достигне 60 мили в час (96 км в час) от място при пълно ускорение.

Точно на спортната кола е посветена новата серия Puma, като предлагани ще бъдат две основни линии от модели. Future Rider ще отбелязва моделите 911 Turbo с въздушно охлаждане, а Speedcat ще е вдъхновена от модерните генерации на модела.

„Да видиш наследството на Porsche, така прекрасно преведено на дизайнерския език на Puma, е огромна тръпка“, коментира Педро Мота, вицепрезидент по маркетинг за Porsche в Северна Америка. „Представянето на новото поколение на 911 Turbo това лято беше вълнуващо и работата с Puma, за да отпразнуваме случая, ни позволи да споделим нашите спортни автомобили извън нашите основни кръгове от ентусиасти“

Цената при ранната продажба ще бъде 150 долара за чифт. На този сайт можете да следите колко време остава до началото на продажбата и да се подготвите за нея.

Прочети още:
Audi RS Q8 срещу Dacia Duster - кой е по-добър на калния хълм? (видео)

След днешния ден, обувките ще се продават при нормални условия онлайн или във флагманските центрове на Puma в Северна Америка. Засега няма информация дали специалният модел маратонки ще се появи и в Европа.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *