728 x 90

Полицаи прекратиха полов акт на светофар

  В Ерфурт една двойка се възползва от много дълга червена фаза на светофара, за да се отдаде на желанието си. Полицейски патрул прекъсна любовната игра. В петък (19 май 2023 г.) полицаите забелязали, че на светофара на улица Аугуст Рьоблинг от известно време е паркиран автомобил със запотени стъкла. Затова служителите на реда решили да

  В Ерфурт една двойка се възползва от много дълга червена фаза на светофара, за да се отдаде на желанието си. Полицейски патрул прекъсна любовната игра.

  В петък (19 май 2023 г.) полицаите забелязали, че на светофара на улица Аугуст Рьоблинг от известно време е паркиран автомобил със запотени стъкла. Затова служителите на реда решили да вникнат в същността на въпроса „и изненадаха двамата любещи се пътници в превозното средство, които изпаднаха във видимо неудобство от ситуацията“, се казва в полицейския доклад.

  Водачът е виновен за дългото червено

  Двойката обяснила, че вече не е можела да сдържа желанието си един към друг, защото светофарът вероятно бил повреден не искал да превключи. Самият водач обаче бил виновен за необичайно дългата червена фаза. Той спрял автомобила си на светофара твърде напред, така че сигналната система, превключваща само при нужда, показвала постоянно червено и не  преминавала към зелено.

  Един от полицейските служители споделя пред Bild Zeitung, че това била „най-странната акция“ в цялата му кариера. „Почукахме на прозореца и след това дадохме на пътниците кратко време да се облекат“. Полицията проявила снизходителност и наложила само малка предупредителна глоба, отчасти защото в 2:30 ч. сутринта почти нямало движение – с едно изключение, разбира се.

  Свързани публикации

  Оставете коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *