728 x 90
Error, no Ad ID set! Check your syntax!

„И почвам да бегам, бате“, епизод 2: С участието на Nissan GT-R (видео)

Един от най-популярните интернет бъзици в родните автомобилни групи през последните няколко години е свързан с кратко клипче, в което човек предизвиква полицейски патрул. Той провокира вниманието им, пожелавайки им лек и доходоносен ден на работа. Оригиналното видео буквално обиколи България и се превърна в т.нар. меме – стотици шеговити картинки с фразата „и почвам

Един от най-популярните интернет бъзици в родните автомобилни групи през последните няколко години е свързан с кратко клипче, в което човек предизвиква полицейски патрул. Той провокира вниманието им, пожелавайки им лек и доходоносен ден на работа.

Оригиналното видео буквално обиколи България и се превърна в т.нар. меме – стотици шеговити картинки с фразата „и почвам да бегам, бате“ се разпространяваха наляво и надясно с различно значение.

Изглежда видеото има своето продължение. Страницата на Tuning.bg във Facebook разпространи видео, в което друг човек прави почти същото – пресича улица и „поздравява“ патрулен екип, който стои в колата. Пожелава им лека и доходоносна служба и „да изкарат много пари“.

Прочети още:
От Америка с любов: Как пали Oldsmobile Cutlass Ciera с 4.3 V6 дизел (85 к.с.)

Реакцията е мигновена и полицаите започват да гонят провокатора. Този път обаче в картинката се намесва и Nissan GT-R, който в крайна сметка е използван за финалното бягство от патрулката.

Гледайки темповете, с които видеото се разпространява и коментира, няма да се учудим това да бъде следващият нов хит в социалните мрежи. Вижте видеото по-долу.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *