728 x 90

Peugeot, Citroen и Opel с общ нов дом във Велико Търново

Преустроеният и изцяло ребрандиран комплекс „Ес Еф Ей Ритейл – Велико Търново“, разположен на западния изход на гр. Велико Търново, отвори врати с официално тържество, на което присъстваха клиенти, както и представители на бизнеса и на държавни институции. По време на церемонията управителят на новия център – инж. Тошко Тодоров, сподели: „Сбъдна се една моя

Преустроеният и изцяло ребрандиран комплекс „Ес Еф Ей Ритейл – Велико Търново“, разположен на западния изход на гр. Велико Търново, отвори врати с официално тържество, на което присъстваха клиенти, както и представители на бизнеса и на държавни институции. По време на церемонията управителят на новия център – инж. Тошко Тодоров, сподели: „Сбъдна се една моя мечта – под един покрив да бъдат представени някои от най-старите европейски автомобилни марки. Това е възможност клиентите ни да изберат най-подходящия за тях продукт и да получат качествено следпродажбено обслужване“ .

Проектът по ребрандиране на доскорошното дилърство на Peugeot и превръщането му в мултибранд търговско-сервизен комплекс бе реализиран в рамките на година, а осъществените преустройства в него отговарят на последните стандарти на Peugeot, Citroen и Opel. В центъра работят 23 служители, като с развитието му се предвижда броят им да се увеличава. На изложбените площи са представени актуалните автомобили на трите марки, като клиентите на лекотоварната гама ще бъдат посрещани в специално създадения бизнес център. За оказионните модели също е предвиден шоурум, а в приемната на комплекса е обособена и зона за предаване на автомобили. За моделите с електрическо задвижване е осигурена зарядна станция.

Прочети още:
Продава се отличен екземпляр от Chrysler 300C комби с култовия Hemi-V8

Клиентите на дилърството могат да разчитат и на пълно сервизно обслужване с оригинални резервни части и гаранция за качество. За целта напълно обновени по стандарта на марките и обезпечени с най-модерните технологии са механичният сервиз, както и бояджийното и тенекеджийно отделение. На разположение са и професионално обучените търговски консултанти и сервизни специалисти. По думите на търговския директор г-жа Веромика Цонева: „Този комплекс е заслужен отговор на завишените изисквания на клиентите от региона и вярваме, че той ще се превърне в притегателен център за всички почитатели на съвременните автомобили.“

В комплекса се предлагат и оказионни автомобили с гарантирано качество, както и удължената гаранция Protect Plus. В услуга на клиентите е и обратното изкупуване на настоящия им автомобил (Buy-back) и замяната му с нов, избран от тях модел. Част от специалните оферти на дилърството са и сервизните програми 4+ и 8+ в зависимост от годините на автомобила.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт