728 x 90

Вижте снимки от работата по възстановяване на Петрохан след наводнението

Продължава работата по обезопасяването и възстановяването на участъка Бързия – Гинци през прохода „Петрохан“. Отсечката остава затворена за движение докато не се осигури безопасното преминаване на шофьорите. Днес е уширено пътното платно, извършени са подготвителните дейности за предприемането на асфалтови работи. Участъкът е фрезован, почистен и са изрязани фугите. Целта е утре заедно с асфалтовите

Продължава работата по обезопасяването и възстановяването на участъка Бързия – Гинци през прохода „Петрохан“. Отсечката остава затворена за движение докато не се осигури безопасното преминаване на шофьорите.

Днес е уширено пътното платно, извършени са подготвителните дейности за предприемането на асфалтови работи. Участъкът е фрезован, почистен и са изрязани фугите. Целта е утре заедно с асфалтовите работи да се работи и по възстановяне на насипа до изпълнението на трайно проектно разрешение за въстановяване на разрушения участък.

Прочети още:
109 загинали и 1756 ранени за първите три месеца от годината у нас

Утре след асфалтиране на компрометираното трасе ще бъде пуснат трафикът в една лента. Поставени са част от знаците, необходими за временната организация за безопасност на движението.

Екипите на пътноподдържащото дружество работят от вчера сутринта, но продължителните валежи възпрепятстват работата.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *