728 x 90

Подобрения на генерацията или как да извадим най-добрия звук от автомобила

Всеки любител на спортни коли, който е и запален тунинг ентусиаст, със сигурност получава ударна доза адреналин и активира всички хормони на щастието само при звука от ревящ като ураган двигател. Дали е хоби, страст, способ за привличане на внимание, или търсене на средство за себеизява и демонстриране на ярка индивидуалност – не е от

Всеки любител на спортни коли, който е и запален тунинг ентусиаст, със сигурност получава ударна доза адреналин и активира всички хормони на щастието само при звука от ревящ като ураган двигател. Дали е хоби, страст, способ за привличане на внимание, или търсене на средство за себеизява и демонстриране на ярка индивидуалност – не е от особено значение. Търсенето на уникално и впечатляващо звукоизвличане е просто религия за повечето запалени собственици на коли. Визуалните подобрения на генерацията сега са лесно реализируеми, благодарение на иновативните накрайници за ауспух.

Как да подобрите генерацията на Вашата любима спортна кола?

Когато искате да подобрите Вашата машина, да ѝ придадете индивидуалност и да промените акцента, с който говори, подходящата генерация идва на помощ. Без значение дали искате да промените звуковия диапазон, да освежите външния вид на автомобила, или да отключите мощността му, конфигурирането на изпускателната система е стъпка, на която си заслужава да обърнете сериозно внимание. Това е възможно чрез монтирането на специални устройства към двигателя, а отскоро на пазара се предлагат дори ултрамодерни саунд генератори, които можете да управлявате чрез приложение от мобилния си телефон.

Кои са най-ефективните способи за подобряване генерацията на колите? 

Двигателите с различна конфигурация създават различното автомобилно звучене с различна честота. Колкото по-добре “дишат”, толкова по-лесно може да се създаде плътен звук. Добър пример за това са V-образните осемцилиндрови мотори. Малките и високооборотни двигатели, прекарващи през себе си малки количества въздух, създават монотонен звук с висока честота, с помощта на права тръба или след монтиране на Cat-Back модификация. С подходяща конфигурация от гърнета е възможно звуковите качества да се променят или да се подчертаят, в зависимост от предпочитанията Ви. Какви са най-ефективните способи:

  • Поставяне на накрайници за ауспух;
  • Създаване на конфигурация от гърнета;
  • Монтиране на права тръба;
  • Интегриране на дигитални саунд генератори.
Прочети още:
Отново дизел с над 350 к.с. от BMW

Защо да закупите накрайници за ауспух за по-добро звукоизвличане?

Повечето автоаксесоари от такъв тип, предлагани на пазара, са универсални и безпроблемно пасват на всички марки автомобили. Ако търсите оптимални решения за зашеметяващо звукоизвличане, то този е начинът, по който ще подобрите генерация на Вашия автомобил, независимо кой точно бранд е предпочитаният и шофираният от Вас. Превърнете се в екшън звезда на пътя и помогнете на колата Ви да се сдобие със онази великолепна визия, за която винаги сте мечтали!

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт