728 x 90

БГ пазар: Продават Opel Zafira на пропан-бутан и на метан за 13 300 лева

Автомобилите на алтернативни горива продължават да се радват на специален интерес у нас. Причината е ясна – на газ, както разговорно е прието да се казва, е по-евтино, отколкото на бензин или дизел. Но през последните месеци метанът далеч не изглежда чак толкова изгоден, колкото преди време. Изглежда заради това някои шофьори предпочитат да се

Автомобилите на алтернативни горива продължават да се радват на специален интерес у нас. Причината е ясна – на газ, както разговорно е прието да се казва, е по-евтино, отколкото на бензин или дизел. Но през последните месеци метанът далеч не изглежда чак толкова изгоден, колкото преди време.

Изглежда заради това някои шофьори предпочитат да се застраховат двойно – да разполагат с инсталации и за двата вида алтернативни горива, пропан-бутан и метан. Попаднахме на доста интересен автомобил, оборудван по точно този начин.

Става дума за Opel Zafira oт 2013 година, която в момента се продава на цена от 13 299 лева. Любопитното е именно това, че машината е снабдена с горивна система и за пропан-бутан, и за метан.

Ето повече информация от самия собственик (публикуваме без редакторска намеса):

„Нова газова уредба(пропан-40л)/ фабричен метан (16кг)/ бензин.
Върви на три вида горива, разход на пропан 10 литра в града, 8 литра извън града. Автомобилът е в добро състояние, 6-степенна скоростна кутия, преди година внесен от Италия, един собственик, сервизна книжка. Няма нито една грешка след диагностика. Два комплекта оригинални ключове, хубави зимни гуми. Сменени са – ангренажен ремък, обтегач, ролки, пистов ремък, смяна на филтри и масло. Регистриран! Всичко е платено. КАЧВАШ СЕ И КАРАШ! !“

Повече информация можете да откриете в оригиналната обява.

Рубриката „БГ пазар“ цели да запознае читателите на AUTOCLUB.bg с интересни обяви от пазара за употребявани автомобили в България. Никаква част от материалите не е финансирана от страна на продавачите или когото и да е било, свързан по някакъв начин с обявите. В повечето от случаите нямаме контакт с лицата, които продават съответните автомобили.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *