728 x 90

Peugeot и Opel с нов дилър в Стара Загора

„Нова Кар“ ООД е новият оторизиран дилър на марките Peugeot и Opel за региона на гр. Стара Загора. Дружеството е част от група, която е дългогодишен дилър на Volkswagen и Audi за този регион, с което се е доказал като верен партньор в автомобилния сектор. Автокомплексът се намира на ул. „Богомиловско шосе“ 1-ви км, на

„Нова Кар“ ООД е новият оторизиран дилър на марките Peugeot и Opel за региона на гр. Стара Загора. Дружеството е част от група, която е дългогодишен дилър на Volkswagen и Audi за този регион, с което се е доказал като верен партньор в автомобилния сектор.

Автокомплексът се намира на ул. „Богомиловско шосе“ 1-ви км, на западния изход на гр. Стара Загора. Той се простира на обща площ от над 900 кв.м, като шоурумите на Peugeot и Opel заемат около 350 кв.м. Там са изложени най-актуалните модели от двете марки: новият Peugeot 308, вдъхновен от френската елегантност, и Opel Astra, Opel Corsa и Opel Crossland – символи на немските технологии.

За привличането и задържането на клиенти центърът предлага разнообразие от продукти и съпътстващи услуги, сред които продажба на нови автомобили, гаранционно и следгаранционно сервизиране, продажба на оригинални резервни части и аксесоари за марките Peugeot и Opel. Част от специалните оферти на „Нова Кар“ са сервизните програми 4+ и 8+ в зависимост от годините на автомобила. Сред услугите е и изкупуване на превозни средства без значение от марката и продажба на употребявани автомобили.

Прочети още:
8 броя Mercedes-AMG G63 4X4² за по над половин милион лева доставени в България

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *