728 x 90
Error, no Ad ID set! Check your syntax!

БГ пазар: Продават Opel Omega A на 175 000 км за 3600 лева

Opel Omega беше флагманският модел на марката през 90-те години, а преди това се позиционираше под Senator. За жалост, много малко екземпляри от първото поколение все още са в движение, а в България броят им е още по-малък. Но един доста запазен екземпляр сега търси новия си собственик. Попаднахме на тази обява във Facebook. В

Opel Omega беше флагманският модел на марката през 90-те години, а преди това се позиционираше под Senator. За жалост, много малко екземпляри от първото поколение все още са в движение, а в България броят им е още по-малък. Но един доста запазен екземпляр сега търси новия си собственик.

Попаднахме на тази обява във Facebook. В нея откриваме бял седан Omega A от 1991 година. По данни на продавача, колата е била докарана в България през 1995 година от Германия, когато е била на едва четири години и близо 55 000 километра.

Ето повече информация от самата обява (публикуваме текста без редакторска намеса):

„щПедантично обслужван, винаги и редовно ГАРАЖЕН автомобил. Не е виждал зима, без покрив над “ главата си“ . БЕЗ АБСОЛЮТНО НИКАКВА РЪЖДА ПО ДЪНОТО, ВЕЖДИТЕ и т. н. Ще прикача снимка на автомобила отдолу, няма ръжда нито по носачи, нито по магарето. Отдолу е като нов автомобил! Без нито един теч на масло, за разлика от повечето Опели. Мотора не е мит и няма никакво омасляване, откъдето и да било.

Прочети още:
БГ пазар: Продават "Принцеса Олимпия" в добро състояние за 12 000 лева

Карал се е винаги с високата серия на Liqui Moly 10W40 ! Чисто нов акумулатор ! Чисто нови летни гуми Fulda 205/65/15, на оригиналните лети джанти, които виждате на снимките. Платени абсолютно всички документи и застраховки. Автомобила е използван през времето само за извънградско шофиране до Варна и обратно до София.

Има не повече от 20000км градски пробег, останалото всичко е извънградски. За останалото ще се убедите на място.“

Исканата цена е 3600 лева като тя не подлежи на коментар.

За сравнение, в немското mobile.de в момента могат да бъдат открити осем екземплярa Omega A от 1991 година, като цената им варира между 2000 и 75 000 евро. Вижте повече тук.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *