728 x 90
Error, no Ad ID set! Check your syntax!

БГ пазар: Продават „Принцеса Олимпия“ в добро състояние за 12 000 лева

Ретро автомобилите са на особена почит в България. Възстановени или не, доста екземпляри от различни марки и модели често могат да се открият за продажба. Но надали някога сте виждали по-живописна обява от тази тук. Става дума за продажбата на Opel Olympia Rekord 1700, произведен през 1962 г. Машината е в добро състояние, като от

Ретро автомобилите са на особена почит в България. Възстановени или не, доста екземпляри от различни марки и модели често могат да се открият за продажба. Но надали някога сте виждали по-живописна обява от тази тук.

Става дума за продажбата на Opel Olympia Rekord 1700, произведен през 1962 г. Машината е в добро състояние, като от снимките се откриват само минимални забележки. Далеч по-интересен обаче е текстът на обявата, който публикуваме по-долу без редакторска намеса:

„Принцеса Олимпия

Какво е класика??? Класика (на латински: classicus – образцов) е произведение, което се счита за образец, пример за подражание в музиката, изобразителните изкуства, архитектурата, кулинарията или литературата. Класиката е нещо, чиято стойност може само да се увеличи с времето и притежава качества, които са практически вечни. Филми, музика и произведения в някои други области, могат да се превърнат в класика, докато предмети на изобразителното изкуство като картини или книги по-скоро могат да се превърнат в шедьоври. Понякога класика се нарича нещо старо, което излиза на мода отново и става популярно. Така например в Америка някои коли от 1950-те и 1960-те днес се считат за класика. Е, съгласете се, че не са само американските.

Класика има и в Европа и аз съм един от тези незабравими представители на марката ОПЕЛ.Аз съм от благородническо потекло. Аз съм Принцеса. Така ме нарича моя стопанин. Аз съм МИС. Печелила съм приз за Елегантност Аз останах в сърцата на моите клиенти – влюбени младоженци, луди абитуриенти, фенове на ретро изтънченост и майстори фотографи.

Прочети още:
БГ пазар: Mercedes Actros с ремарке бартер за спортна кола

Аз не съм просто автомобил! Аз съм морски полъх с украската си в синьо и бяло. Аз съм радост и блаженство за окото с изваяните си и меки форми. Аз съм комфорт и лукс – с широкото си купе на лимузина, изчистения дизайн на таблото и кожени елементи. Аз съм спомен – за славните времена на 60-те години с разчупените стандарти и истинска революция. Аз съм шедьовър! Аз съм история, която няма край…

…История на Опел, марката и модификацията.

…Олимпия – името!

…Аз съм любовта на моя собственик. Той с много мъка в сърцето ще се раздели с мен. Но… ще го направи, защото ме обича и иска някой с повече възможности да се погрижи за мен. Имам нужда от любов, грижа и много внимание от господар и верни фенове!

Аз съм Опел Рекорд Олимпия от 1962 година. Аз съм ЗВЕЗДА!!!“

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *