728 x 90

БГ пазар: Продават Opel Kadett 1.6 кабриолет в добро здраве за 2700 лева

В последните години на производство Opel Kadett беше един сравнително усъвършенстван автомобил, който страдаше от по-малка част от детските болести на модела. Именно екземплярите от тези години се ценят особено много на вторичния пазар. Попаднахме на Kadett кабриолет от 1990 година за продажба, който изглежда в доста добро здраве. Разбира се, налични са гнезда на

В последните години на производство Opel Kadett беше един сравнително усъвършенстван автомобил, който страдаше от по-малка част от детските болести на модела. Именно екземплярите от тези години се ценят особено много на вторичния пазар.

Попаднахме на Kadett кабриолет от 1990 година за продажба, който изглежда в доста добро здраве. Разбира се, налични са гнезда на ръжда, но това е съвсем нормално за модел от Opel от тези години.

Ето какво споделя продавачът в обявата (публикуваме текста без редакторска намеса):

„Изряденрен документално задължително прехвърляне или бракуване, платен данък и застраховка за 3 месеца автомобила е за реставрация!Има за кърпене вежди и прагове обичайно за Опел, като е студен двигателя прекъсва не е ползван от около 4години, бартер възможен само за интересен ретро/класически автомобил или автомобил нов внос да не е регистриран, мога и да доплатя ако си заслужава, други бартери не ме интересуват!“

Исканата цена е 2700 лева. Вижте повече в оригиналната обява.

Рубриката „БГ пазар“ цели да запознае читателите на AUTOCLUB.bg с интересни обяви от пазара за употребявани автомобили в България. Никаква част от материалите не е финансирана от страна на продавачите или когото и да е било, свързан по някакъв начин с обявите. В повечето от случаите нямаме контакт с лицата, които продават съответните автомобили.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *