728 x 90

БГ пазар: Продават много запазен Opel Frontera 2.0i за 5200 лева

Важно е да се спомене, че в момента тази Frontera се продава с оригиналния си комплект гуми и джанти, а не с този от снимките.

Opel Frontera е един от онези модели, които добиха по-голяма популярност на родния пазар след като остаряха. Като нов високопроходимият автомобил не се радваше на особен интерес, но с времето потребителите оцениха офроуд достойнствата му и цените тръгнаха нагоре.

В момента е доста трудно да се намери добре запазен екземпляр Frontera, но случайно попаднахме на един такъв за продажба. Машината е с 2.0-литров бензинов двигател и на доста малко километри. Състоянието, както е видно от снимките, е доста добро.

Ето какво споделя продавачът в своята обява (публикуваме без редакторска намеса):

„Джипа е регистриран и всички документи са изрядни и платени до 2023г. Техническото състояние е без проблеми! Пробега е 141хил. км. Двигателя е 2. 0 115к. с. C20NE Бензин без алтернативни горива! Ангренажен комплект с водна помпа , свещи и кабели на пробег от 10хил. км. Ново масло и филтри. Ревизирани спирачки. Купе и рама са напълно здрави без изгнило. Като забележки има главно отвън. Номер на рама наличен и четящ се. Интериора е запазен. ХардТоп тавана е здрав и не тече. Има теглич и централно заключване. Два броя ключа.“

Прочети още:
У нас се продава 8-цилиндров дизелов Mercedes S400 cdi

Важно е да се спомене, че в момента тази Frontera се продава с оригиналния си комплект гуми и джанти, а не с този от снимките. Исканата цена за машината е 5200 лева, а повече информация можете да откриете в оригиналната обява.

Рубриката „БГ пазар“ цели да запознае читателите на AUTOCLUB.bg с интересни обяви от пазара за употребявани автомобили в България. Никаква част от материалите не е финансирана от страна на продавачите или когото и да е било, свързан по някакъв начин с обявите. В повечето от случаите нямаме контакт с лицата, които продават съответните автомобили.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *