728 x 90

БГ Пазар: Продава се Opel Calibra с легендарния двигател C20xe за 4500 лв.

Попаднахме на този много популярен модел от близкото минало, който притежава и актуален за периода оптичен тунинг. „Ламбото на бедните“ както беше известен модела преди, за жалост не получи наследник, но оцелелите екземпляри се ползват с уважение в средите на употребяваните автомобили. Именно защото бяха част от масовия пазар преди време, много бройки са силно

Попаднахме на този много популярен модел от близкото минало, който притежава и актуален за периода оптичен тунинг. „Ламбото на бедните“ както беше известен модела преди, за жалост не получи наследник, но оцелелите екземпляри се ползват с уважение в средите на употребяваните автомобили. Именно защото бяха част от масовия пазар преди време, много бройки са силно модифицирани, доработвани и често разрушавани или удряни. Това води до факта, че в момента има изключително малко оцелели, а конкретният екземпляр е спомен от една отминала епоха.

„Не бе щях да зимам на Пешо Калибрата, ама той ми обяви е**ти цифрата!“ са думи на „Ъпсурт“, които доказват колко популярен бе модела преди време. Точно тогава модерни бяха и силни изразените външни модификации, които достигнаха своя пик в края на миналия и началото на този век. Днес такива оцелели екземпляри са рядкост, затова и се радваме да видим нещо подобно, което ни връща назад във времето.

Ето какво публикува продавачът за автомобила си (публикуваме без редакторска намеса):

Прочети още:
БГ пазар: Продава се "Запорожец" в колекционерско състояние за 15 000 лева

„Аз съм първи собственик в България на автомобила от 2008г до сега , Всичко е платено (данък, годишна винетка, гражданска отговорност)Автомобила не се продава на части и не се интересувам от бартери. Единственият по сериозен проблем на колата е сцепен заден ляв ботуш при амортесьора. Всичко останало е почти перфектно като за 31 годишен автомобил (двигател огигинално ХЕ с газ)
Лети джанти 17ки, оптичен тунинг пакет , генерация Sabrring.“

Повече информация може да откриете в оригиналната обява на автомбила. Цената към момента на публликуване е 4500 лв.

Рубриката „БГ пазар“ цели да запознае читателите на AUTOCLUB.bg с интересни обяви от пазара за употребявани автомобили в България. Никаква част от материалите не е финансирана от страна на продавачите или когото и да е било, свързан по някакъв начин с обявите. В повечето от случаите нямаме контакт с лицата, които продават съответните автомобили.

1 коментар

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

1 Коментар

  • Венко
    януари 7, 2023, 12:40

    Това не е ламбото на бедните, а циганското ферари. Пишлегар е писал статията, чул недочул нещо там.

    Отговор

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget