728 x 90

Фаровете на новия Opel Astra имат по 84 LED елемента (видео)

Новата Opel Astra не само е електрифицирана за първи път, откакто се произвежда серията, но внася най-съвременни технологии в компактния клас, които клиентите познават само от по-скъпите модели автомобили. Истински шедьовър, съчетаващ впечатляващ дизайн с практичност, е най-новото поколение на адаптивните светлини Intelli-Lux LED Pixel. Системата, възприета от флагманите на Opel, Insignia и Grandland е уникална за компактния клас. Тя включва 168 постоянно

Новата Opel Astra не само е електрифицирана за първи път, откакто се произвежда серията, но внася най-съвременни технологии в компактния клас, които клиентите познават само от по-скъпите модели автомобили. Истински шедьовър, съчетаващ впечатляващ дизайн с практичност, е най-новото поколение на адаптивните светлини Intelli-Lux LED Pixel.

Системата, възприета от флагманите на Opel, Insignia и Grandland е уникална за компактния клас. Тя включва 168 постоянно реагиращи LED елемента (по 84 за всеки фар), които гарантират, че светлинният сноп се адаптира към условията на шофиране, без да заслепяват другите участници в движението.

„Шофьорите на новия Opel Astra се наслаждават на най-добрата система за нощно виждане с Intelli-Lux LED Pixel Light“, заяви ръководителят на екипа отговарящ за  светлинните технологии в Opel Инголф Шнайдер. „Това е инженеринг и иновативна разработка от най-високо ниво и прецизност произведена в Германия и достъпна за всички.”

Предните фарове IntelliLux LED Pixel на новата Astra, заедно с LED дневните светлините и индикаторите са интегрирани в предната решетка на автомобила Opel Vizor. Така уникалното лице на марката се превръща от една страна в технологична платформа и от друга в оригинален дизайнерски акцент в екстериора.

В най-новото си поколение най-продаваният модел на Opel – Astra продължава дългогодишната си роля да въвежда иновации в класа си и да ги прави достъпни за много клиенти както на варианта хечбек с пет врати, така и на комби Astra Sports Tourer. Предишното поколение Astra (с награда„Европейски автомобил на годината за 2016 г.“) представи пионерската разработка на светлините Intelli-Lux LED Matrix в компактния клас през 2015 г.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт