728 x 90

Отново спортен Opel! Astra GSe хечбек и комби имат 225 хибридни конски сили

GSe се завръща! Opel обяви че възражда GSe като нова под-марка за динамични, електрифицирани модели. Днес германската марка пусна предварителна информация и изображения на първите нови модели GSe – новият Opel Astra GSe и новият Opel Astra Sports Tourer GSe. Най-новите plug-in хибриди модел Astra хечбек с пет врати и Astra Sports Tourer комби, предлагат

GSe се завръща! Opel обяви че възражда GSe като нова под-марка за динамични, електрифицирани модели. Днес германската марка пусна предварителна информация и изображения на първите нови модели GSe – новият Opel Astra GSe и новият Opel Astra Sports Tourer GSe.

Най-новите plug-in хибриди модел Astra хечбек с пет врати и Astra Sports Tourer комби, предлагат оптимален баланс между уникален дизайн, комфорт на шофиране и динамичност, съчетано с отговорност към околната среда.

„Новата Astra GSe и новата Astra Sports Tourer GSe са идеалните автомобили за лансиране на нашата динамична нова под-марка, в пълно съответствие със стратегията да станем изцяло електрическа марка до 2028 г.“, каза изпълнителният директор на Opel, Флориан Хютл.

С мощност от 225 к.с. и максимален въртящ момент от 360 нютонметра новите Astra GSe и Astra Sports Tourer GSe отговарят на най-доброто в съответните класове при показателите за стартиране от място, ускорение и максимална скорост.

Моделите GSe поставят нови стандарти в мобилността. Те са още по-динамични и още по-прецизни; кормилното управление, окачването и спирачките реагират незабавно и в перфектно съответствие с всяко действие на водача.

Германският автомобилен производител Opel въвежда нови характеристики на управление, като оборудва новите модели на Opel Astra GSe със специално шаси, снижено с 10 милиметра. В сравнение с непосредствените си конкуренти, това ще осигури превъзходна стабилност по време на завои, при спиране и – както всеки Opel – при шофиране с висока скорост на магистралата.

Спортното калибриране на кормилното управление е специфично за GSe. Уникалните пружини и амортисьори на предното и задното окачване са специално настроени не само за динамично шофиране, но и за осигуряване на пълен комфорт за пътниците в автомобила. Амортисьорите разполагат с технология KONI FSD (Frequency Selective Damping), която позволява различни характеристики на затихване при високи честоти (контрол на окачването) спрямо ниски честоти (контрол на каросерията). Настройките на ESP също са изключителни за моделите GSe, като прагът на активиране се коригира, за да съответства на динамичното поведение при шофиране.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт