728 x 90
Error, no Ad ID set! Check your syntax!

Вълк в овча кожа – Този Oldsmobile от 1959 г. има дизелов двигател, скорости и интериор от BMW 7-Series

За жалост, детайлите около този доста уникален проект към момента са доста малко. Открихме го в Tik Tok, където няколко кратки видеа ни показват уникална разработка базирана на Oldsmobile с модерни технологии под умишлено състарените ламарини. Двувратото купе разполага с класически американски дизайн от 60-те години на миналия век. Като допълнителен ефект, купето е покрито

За жалост, детайлите около този доста уникален проект към момента са доста малко. Открихме го в Tik Tok, където няколко кратки видеа ни показват уникална разработка базирана на Oldsmobile с модерни технологии под умишлено състарените ламарини.

Двувратото купе разполага с класически американски дизайн от 60-те години на миналия век. Като допълнителен ефект, купето е покрито с ръжда, която е обработена по такъв начин, че да не нарушава структураната якост на машината.

Отдолу се крият модерни технологии от BMW 7-Series дизел. Откриваме 6-цилиндров битурбо 3.0-литров дизел под предния капак, който си партнира с оригиналната 8-степенна автоматична кутия от ZF.

Прочети още:
Ето как най-вероятно ще изглежда новата Skoda Superb

На борда си този Oldsmobile разполата и с цялостен интериор от 7-Series. Това включва масивната централна конзола, големият централен дисплей с 3D видимост от паркинг камерите и дори изцяло дигиталното шофьорско табло.

Част от детайлите са изработени по поръчка, за да подхождат на размерите и формите на кабината на Oldsmobile. От друга страна, максимална част от компонентите са взети от донор кола, като цветът на салона и кожата подхождат до голяма степен на ретро визията отвън.

Вижте повече във видеата по-долу.

@crazybysteven

#7seriesbmw limousine #2017 #4×4 #diesel #olsmobile #1959 #crazybysteven

♬ Crazy Frog – The Hit Crew

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *