728 x 90

Nokian Outpost AT e всесезонна гума за SUV с мултифункционално приложение

Nokian Tyres кани шофьорите да разширят границите си с новата гума за всякакви терени, Nokian Outpost AT е всесезонна гума за SUV, кросоувър автомобили и лекотоварни камиони, която предоставя безопасно и стабилно шофиране на всякакъв път – или извън него. Снабдена с характеристики, които помагат на шофьорите да се справят с най-трудните настилки, гумата е

Nokian Tyres кани шофьорите да разширят границите си с новата гума за всякакви терени, Nokian Outpost AT е всесезонна гума за SUV, кросоувър автомобили и лекотоварни камиони, която предоставя безопасно и стабилно шофиране на всякакъв път – или извън него. Снабдена с характеристики, които помагат на шофьорите да се справят с най-трудните настилки, гумата е разработена, за да бъде представянето отлично, а удоволствието оптимално. Най-северният производител на гуми ще продава новия продукт за всякакви терени по цял свят. Новата продуктова гама Outpost ще спомогне целите за растеж на Nokian Tyres.

Новата гума Outpost AT предоставя на шофьорите, включително и на офроуд ентусиастите, разнообразно и издръжливо шофиране във всякакви условия. Нейната агресивна шарка на протектора е разработена, за да помага на SUV, кросоувър и пикапи да се справят успешно с различни офроуд предизвикателства, подсилена с Aramid Shield – устойчиви на пробиване арамидни влакна вградени под протектора, за да осигурят екстремна устойчивост върху неравни повърхности и други опасности на пътя. Новите елементи в дизайна на шарката на протектора помагат на шофьорите да превъзмогват лимита и да преследват приключения на всякакъв терен. Гумата има символа на снежинка с три планински върха, а адаптивната каучукова смес предоставя комфортно, уверено возене на всякаква настилка и във всякакви атмосферни условия, тъй като е разработена от компанията изобретила зимната гума.

Outpost AT помага на шофьорите да премахнат ограниченията и уверено да се движат навсякъде където приключението го изисква, подсилвайки преживяванията на пътя и извън него чрез превъзходно сцепление при всякакви условия на шофиране.

Разширете терена си

Outpost AT помага на шофьорите да преодолеят лимита и с увереност да отидат там където пътешествието повелява.

  • Допълнително сцепление на меки повърхности от Summit Sidewalls и раменните ламели
  • Canyon Cuts разработени за непредвидими повърхности
  • Символа на снежинка с три планински върха, който удостоверява, че гумата е разработена за целогодишна употреба, дори и в зимни условия
  • Специална 3D шарка на протектора, разработена, за да се справя във всякакви условия

Разширете своята издръжливост

Outpost AT е снабдена с технология, която предпазва шофьорите дори и в най-трудните за преминаване среди.

  • Екстремна издръжливост и устойчивост на пробиви благодарение на технологията Aramid Shield
  • Комфортна издръжливост от предпазителите от чакъл, които помагат на гумата да се провира уверено през скалисти и разбити пътища
  • Здрава структура, която осигурява висока товаримост

Разширете пътуването си

Outpost AT предоставя голям пробег благодарение на специално разработената шарка на протектора, чиято разнообразна шарка е разработена с със защитни характеристики.

  • Шарката на протектора с „дълбочина на каньон“ преминава през разнообразни терени в продължение на хиляди километри
  • Oвладян разход на гориво благодарение на издръжливата и устойчива каучукова смес с ниско съпротивлението при търкаляне
  • Триизмерни ламели преборват сняг и дълбоки локви
  • Стабилно пътуване благодарение на опорите за стабилност и повдигащите канали
  • Патентованият индикатор за безопасно шофиране (Driving Safety Indicator DSI) ясно показва процента на оставащия протектор

Екстремна издръжливост. Aramid Shield: издръжливи на пробиви арамидни влакна вградени под протектора и през страницата, осигуряват екстремна устойчивост към дупки, опасности на пътя, труден терен и офроуд препятствия

Върховно сцепление. 3D шарка на протектора: Универсалната шарка на протектора на NOKIAN TYRES Outpost AT позволява на гумата да се справя с всякаква повърхност от кал през пясък, сняг и сух асфалт.

Допълнително сцепление. Summit Sidewalls: „Планинските върхове“ върху страниците се обединяват с раменните ламели, за да предоставят здраво странично сцепление върху меки настилки и да допринесат за агресивния маниер на гумата.

Подобрена защита от пробиване. Предпазители от чакъл: Подсилването на ремъка на протектора позволява на гумата да се движи комфортно и уверено върху скалисти и разбити пътища.

Надеждно сцепление. Canyon Cuts: Там където раменните ламели и шарката на протектора се засичат, канали във формата на X помагат на гумата да има сцепление върху непредвидими повърхности.

Снежинка с три планински върха: Всесезонната каучукова смес предоставя безопасно решение за шофиране, включително зимни възможности.

Повече безопасност. Индикатор за безопасно шофиране: Шофьорите винаги ще знаят колко протектор остава благодарение на тази патентована характеристика на протектора на гумата.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт