728 x 90
Error, no Ad ID set! Check your syntax!

Нова зимна гума с шипове Nokian специално за електромобили

За първи път, Nokian Tyres също така представя модел специално разработен за руския пазар: Nokian Hakkapeliitta 10p.

Новите гуми Nokian Hakkapeliitta 10 за леки автомобили и Nokian Hakkapeliitta 10 SUV за кросоувъри и SUV модели са създадени, за да предоставят оптимална безопасност в ситуации, когато е най-необходимо.

Флагманът на зимните гуми с шипове е иновативна комбинация от превъзходно зимно сцепление, комфорт при шофиране и екологичност. Нововъведение в тази продуктова гама е Nokian Hakkapeliitta 10 EV, специална версия за електрически автомобили и хибриди. За първи път, Nokian Tyres също така представя модел специално разработен за руския пазар: Hakkapeliitta 10p.

Новата зимна гума с шипове Nokian Hakkapeliitta 10 е създадена, за да се справя с тежките условия на Севера с лекота и да предоставя комфорт. Превъзходното зимно сцепление на новата продуктова гама е постигнато благодарение на модерното решение за Nokian Tyres за употреба на шипове, както и взискателните тестове и непрестанни проучвания.

Уникалната технология Double Stud предоставя максимална безопасност на лед и сняг, благодарение на централните шипове, които подобряват ускорението и сцеплението при спиране, а шиповете по раменната част увеличават сцеплението при завиване и при маневри като смяна на платното.

Новата продуктова гама Hakkapeliitta 10 се предлага в изчерпателна селекция от над 140 продукта. Hakkapeliitta 10 покрива размери от 14 до 22 инча и се предлага в категория за скорост T (190 км/ч).

Повечето продукти са с товарен индекс XL, който отговаря за възможно най-големия капацитет при този размер. Новата продуктова гама Hakkapeliitta 10 ще бъде налична за потребителите от есента на 2021 г. Основните пазари за продукта са Скандинавските страни, Русия и Северна Америка.

Новата Nokian Hakkapeliitta 10 е разработена от най-северния производител на автомобилни гуми в света и изобретател на зимната гума. Компанията има над сто патента за зимна безопасност и е сред глобалните лидери в безопасността и устойчивото развитие.

За Nokian Tyres осигуряването на спокойствие означава безопасност на пътя и правене на бизнес по екологичен и социално отговорен начин. Въвеждането на продуктовата гама Hakkapeliitta 10 ще засили позициите на Nokian Tyres като лидер в Скандинавските страни и Русия и ще спомогне за развитието на компанията в Северна Америка.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget