728 x 90
Error, no Ad ID set! Check your syntax!

БГ пазар: Продават възстановен Nissan Patrol 2.8 за 25 000 лева

Nissan Patrol е един от онези високопроходими автомобили, които продължават да имат неугасваща популярност сред феновете на офроуда. Един страхотен екземпляр от по-старо поколение Patrol се появи се продажба в интернет пространството в България. Открихме този джип в Marketplace пространството във Facebook. Продава се от няколко дни и според обявата е без аналог в България.

Nissan Patrol е един от онези високопроходими автомобили, които продължават да имат неугасваща популярност сред феновете на офроуда. Един страхотен екземпляр от по-старо поколение Patrol се появи се продажба в интернет пространството в България.

Открихме този джип в Marketplace пространството във Facebook. Продава се от няколко дни и според обявата е без аналог в България. Подготвен е добре за излизания извън пътя с подходящи гуми, висок клиренс и допълнителни осветителни тела.

С радост откриваме, че кабината е доста приятно място за пребиваване. Заводските седалки са сменени с доста по-комфортни такива, а като цяло интериорът е запазен и добре поддържан.

Прочети още:
БГ пазар: Продават Honda Accord от 1986 г. бартер за мотопед Simson

Ето какво споделя продавачът за своя Patrol (публикуваме описанието от обявата без редакторска намеса):

„Никога не е кърпен! гуми 37-ци, заводския двигател RD28T По джипа са сменени радиатор, виско, ролки, ремъци, масла на всякъде, лебедка, лед барове, пружини добинсон, амортисьори профендър с 4-тири режима на работа! раздвижни щанги, ревизирани спирачни апарати. . ЧИСТО НОВА ГЛАВА И РАБОТЕЩ КЛИМАТИК! ! !“

Цената на този Patrol към момента на публикуване на статията е 25 000 лева.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *