728 x 90

Nissan изпрати тези два концептуални автомобила в моргата за претопяване

Звучи противно на очакванията, но автомобилните морги са пълни с интересни неща, които могат да бъдат използвани отново. Както изглежда, можете да откриете дори концептуални автомобили, като тези два концепта на Nissan от средата на миналото десетилетие. Вече може и да са претопени обаче, както някои потребители в социалните мрежи твърдят. Забелязани в склад в

Звучи противно на очакванията, но автомобилните морги са пълни с интересни неща, които могат да бъдат използвани отново. Както изглежда, можете да откриете дори концептуални автомобили, като тези два концепта на Nissan от средата на миналото десетилетие. Вече може и да са претопени обаче, както някои потребители в социалните мрежи твърдят.

Забелязани в склад в Нешвил, Тенеси, и споделени в редица социални медии, тези две концепции са Nissan Bevel от 2007 г. и Quest от 2002 г. Машините са доста странни от днешна гледна точка, но за времето си са представяли нови идеи, част от които са намерили място в серийни коли,

Хвърлете един поглед на Quest и ще забележите, че изглежда много подобен на производствения модел със същото име. Интериорът, за жалост, е в доста окаяно състояние – липсва централната конзола, а по таблото има и други счупени пластмаси.

Bevel е в по-добра форма от това, което можем да видим на снимките. Екстериорът изглежда страхотно, като изключим гумите, които са за кофата. Разбира се, гуми с такъв футуристичен и неефективен протектор ще трябва да бъдат сменени, ако все пак автомобилът някога ще бъде използван.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *