728 x 90

БГ пазар: Продават Nissan Armada, който „думка, треска, лопа и тропа“ с „пренабита рама“

Винаги се забавляваме много, когато попаднем на обява за автомобил, която е в шеговит тон. Машината от снимките тук е наистина интересна и различна от всичко, което можем да видим по родните шосета, а към продажбата й е подходено оригинално. Става въпрос за Nissan Armada – голям SUV за американския пазар, който се задвижва от

Винаги се забавляваме много, когато попаднем на обява за автомобил, която е в шеговит тон. Машината от снимките тук е наистина интересна и различна от всичко, което можем да видим по родните шосета, а към продажбата й е подходено оригинално.

Става въпрос за Nissan Armada – голям SUV за американския пазар, който се задвижва от 5.6-литров V8 двигател. Нивото на оборудване е Platinum, а пробегът е около 88 000 мили. Но ето как продавачът описва колата си (публикуваме без редакторска намеса):

„Продавам недвижим имот с обща площ около 8 кв.Ток идва от време на време.Вода и масла не спират да текат от всякъде.Парното не работи, въпреки че няколко пъти съм прегрявал мотора над 100 градуса.Двигателят е на над 500000км и е сменян.Монтирах газова уредба но от бензин не иска да прехвърля на газ а на моторното масло! Колата няколко пъти е удряна и преобръщана по таван.Присаждана е и от 4 коли е направена една.Рамата е пренабита.Колата думка,треска,лопа и тропа.Всички възможни лампи по километража светят.

За тези, които ме питат колко вдига -едвам отлепя.Тези, които искат да знаят колко гори-с крадено гориво е най-икономична. Колата в миналото си е била катафалка и е шофирана от автомобилен състезател.Открадната и внесена от Щатите-нов внос с неясен произход.Заложена е в заложна къща и запорирана от банка.Може би се издирва и от Интерпол, но аз не я изкарвам,защото миналата седмица блъснах пиян една жена. Салонът е претапициран и пребоядисан.Приемам бартери само за VW Голф 3 или Опел Кадет.При бартер цената е на половина .Продава се без акумулатор,гуми и джанти.Цената с тях е друга.Фаровите ми ги откраднаха, след като я снимах за обявата и ги няма.Иска яко чистене и ринене от превозваната в миналото стока. Продавам малки прасенца до 30 кг с цена 120лв/бр.Продавам дърва за огрев 150лв/кубик.“

Повече можете да видите в оригиналната обява за автомобила.

Прочети още:
БГ пазар: Продават реставрирана Toyota Tercel от 1983 година за 7000 долара

Рубриката „БГ пазар“ цели да запознае читателите на AUTOCLUB.bg с интересни обяви от пазара за употребявани автомобили в България. Никаква част от материалите не е финансирана от страна на продавачите или когото и да е било, свързан по някакъв начин с обявите. В повечето от случаите нямаме контакт с лицата, които продават съответните автомобили.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *