728 x 90

Хеттрик: Три победи от три старта за Никола Цолов във Валенсия

Третият кръг от испанската Formula 4 донесе три победи от три старта за родната звезда Никола Цолов. Трите състезания на пистата Рикардо Тормо във Валенсия през изминалия уикенд донесоха и три най-бързи обиколки за Цолов, с което той увеличи постижението си на девет от девет най-бързи обиколки от старта на сезона. С това си представяне

Третият кръг от испанската Formula 4 донесе три победи от три старта за родната звезда Никола Цолов. Трите състезания на пистата Рикардо Тормо във Валенсия през изминалия уикенд донесоха и три най-бързи обиколки за Цолов, с което той увеличи постижението си на девет от девет най-бързи обиколки от старта на сезона.

С това си представяне 15-годишният българин добави още 70 точки към актива си и вече има 165 точки. На второ място е Кухарчик със 112 точки, а трети е Хю Бартър (съотборник на Никола в Campos Racing) е с 69 точки.

В следващия кръг Formula 4 ще направи визита на пистата Спа в Белгия, а след това следват още три кръга в Испания – “Арагон”, “Навара” и “Каталуния”. Към момента Цолов е убедителен лидер в шампионата при своето дебютно появяване в него.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *