728 x 90

Новият VW Amarok дебютира през 2022 г. с V6 дизел

9 март ще бъде денят, когато най-накрая ще видим готовия за производство eлектрически ван I.D. Buzz, но Volkswagen Commercial Vehicles има и друг много важен дебют, насрочен за 2022 г. Става дума за Amarok, за който беше загатнато в нова серия от предварителни изображения. Германският брат на Ford Ranger се завръща в нова визуализация, за

9 март ще бъде денят, когато най-накрая ще видим готовия за производство eлектрически ван I.D. Buzz, но Volkswagen Commercial Vehicles има и друг много важен дебют, насрочен за 2022 г. Става дума за Amarok, за който беше загатнато в нова серия от предварителни изображения. Германският брат на Ford Ranger се завръща в нова визуализация, за да захрани любопитството ни в месеците преди официалния пълен дебют.

Най-новата цифрова скица предоставя поглед по-отблизо върху страничния профил на средноразмерния пикап, който предлага плътна пластмасова облицовка на арките на колелата и повече от щедър просвет. На изображението пикапът се движи върху зимни гуми и има значителен ход на окачването. По всички личи и, че новият модел ще бъде малко по-голям от предшественика си.

Преминавайки към актуализирана версия на платформата T6 на Ford, новият Amarok ще бъде със 100 милиметра по-дълъг и с повече от 40 мм по-широк от предишния модел. Предполагаме, че по-голяма част от този нараснал обем ще бъде в полза на кабината.

Подобно на съществуващата версия от 2010 г., обновеният модел ще се предлага с асортимент от дизелови двигатели, включително мощен V6 TDI. В зависимост от пазара ще има и други задвижващи агрегати, подобни на новия Ford Ranger, който трябва да се предлага в някои страни с бензинов агрегат – 2.3-литровия EcoBoost с четири цилиндъра.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *