728 x 90
Error, no Ad ID set! Check your syntax!

Новият Toyota Land Cruiser може би ще изглежда така

Новият Land Cruiser ще бъде отново от серията 300 и би трябвало да се появи през лятото на тази година.

Японското онлайн издание Carsensor излезе с предварителна информация относно следващото поколение Toyota Land Cruiser. Публикацията дори разполага с изображение, за което се твърди, че показва дизайна на високопроходимата машина.

Както е видно, визуалните модификации ще бъдат малко. Основният профил на автомобила ще се запази, но предната част ще бъде променена. Очакват ни нови фарове с LED технология, по-изразителна решетка и променена броня.

Интересен детайл изглежда вдлъбнатината на предния капак на Land Cruiser. Идеята е по този начин да бъде подобрена видимостта при офроуд, но в същото време да бъде оставено необходимото място за по-големи агрегати в моторния отсек.

Прочети още:
BMW i Vision Circular - така BMW си представя автомобила през 2040 г.

Именно един такъв мотор се очаква да бъде 3.5-литров битурбо дизел, който ще бъде разработен за международните пазари. В Япония пък се очаква нов 3.3 дизел, както и хибридна система.

Предвиждат се промени и по 4х4 системата, а идеята е дори по-добра пригодност за движение извън пътя от сега. Land Cruiser ще остане най-проходимият модел в гамата на Toyota по целия свят.

Новият Land Cruiser ще бъде отново от серията 300 и би трябвало да се появи през лятото на тази година. По-луксозната версия на Lexus ще дебютира около година по-късно.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *