728 x 90
Error, no Ad ID set! Check your syntax!

Мото-Пфое отваря зарядните си станции за свободно ползване

Мото-Пфое, който през 2021 г. чества 30 години от създаването си, инвестира и оперира няколко бързи зарядни станции в София, Варна, Пловдив и Бургас. Сега фирмата дава достъп до тази зарядна инфраструктура на всички собственици на електромобили. Групата започва дългосрочно партньорство с най-голямата мрежа от зарядни станции за електромобили в България и региона, Eldrive. Зарядната инфраструктура

Мото-Пфое, който през 2021 г. чества 30 години от създаването си, инвестира и оперира няколко бързи зарядни станции в София, Варна, Пловдив и Бургас. Сега фирмата дава достъп до тази зарядна инфраструктура на всички собственици на електромобили. Групата започва дългосрочно партньорство с най-голямата мрежа от зарядни станции за електромобили в България и региона, Eldrive. Зарядната инфраструктура става част от мрежата на Eldrive и ще може да се използва, както от клиентите на Мото-Пфое, така и от всеки друг желаещ.

Всички потребители на електрически автомобили ще могат в реално време да получават информация за точната локация, статуса и други полезни данни. Същевременно, клиентите на Мото-Пфое получават достъп до най-голямата мрежа от зарядни станции за електромобили у нас, тази на Eldrive. Това е огромно предимство за тях, тъй като собствениците на електрически автомобили Ford, Volvo, Jaguar и Land Rover ще се ползват от всички предоставяни услуги и преференциални условия. Зареждането в мрежата ще се осъществява чрез мобилно приложение или RFID карта. Следващата стъпка напред в посока на електрификацията от страна на Мото-Пфое е енергията на зарядните станции да идва от възобновяеми източници, като вече са планирани първите действия. Мото-Пфое ще инвестира в поне още една точка на зарядни станции в София през 2021/2022 година.

Прочети още:
Чехия не е съгласна с плана на ЕС за забрана на ДВГ в нови коли от 2035

Eldrive е най-големият инсталатор и оператор на зарядна инфраструктура на територията на България и региона. Мрежата от публични станции е единствената с национално покритие и с платформа, позволяваща информация в реално време за статуса на съответния пункт за зареждане. Към момента мрежата Eldrive включва над 350 зарядни точки и предлага диверсифицирано портфолио от стандартни и бързозарядни станции.

Снимка: Eurica.me

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *