728 x 90

БГ пазар: Продават Москвич 412 на 88 000 км за 4100 лв.

Годините минават, а автомобилите, които бяхме свикнали да изпълват ежедневието ни, трайно изчезват. Някои по-бавно, но други – като колите на Москвич – доста по-бързо. С носталгични чувства ви представяме интересен автомобил за продажба от пазара за употребявани коли у нас. Във Facebook попаднахме на син Москвич 412, който е в много добро състояние. Далеч

Годините минават, а автомобилите, които бяхме свикнали да изпълват ежедневието ни, трайно изчезват. Някои по-бавно, но други – като колите на Москвич – доста по-бързо. С носталгични чувства ви представяме интересен автомобил за продажба от пазара за употребявани коли у нас.

Във Facebook попаднахме на син Москвич 412, който е в много добро състояние. Далеч не е т.нар. „гаражна царица“ – автомобил, който е прекарал живота си в гараж. Седанът е изминал 88 000 километра от чисто нов и изглежда прекрасно.

Ето описанието на автомобила от оригиналната обява. Публикуваме текста без редакторска намеса:

„Колата е в напълно оригинален вид, на 88,000 реални километри, няма гнило, всичко е изрядно от към документи и тем подобни, цената е с лек коментар, моля да пишат само сериозни и без излишни коментари, заслужава си да се види намира се във Гр.Враца няма скъсани работи по салона всичко е топ! Подчертавам че автомобила е за ценители и колекционери!“

Няма как да не отбележим, че дори и на снимките виждаме подбит десен праг в задната му част, а боята на задна дясна врата е надигната. Освен това виждаме и капачка за зарядно към газова уредба.

Прочети още:
БГ пазар 1994-1995 г.: Audi V8 за 58 хил. DM, Renault 11 Turbo за 6800

С оглед на всичко това, споделяме с вас и цената на машината – 4100 лева с възможен лек коментар. Как ви се струва – реална или завишена? Или пък занижена? Споделете с нас мнението си в секцията за коментари по-долу.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *