728 x 90

Колони таксита задръстиха огромен булевард в Москва след хакерска атака (видео)

Компанията Yandex Taxi или руският аналог на Uber съобщи официално, че по-рано днес е била подложена на хакерски атаки. В резултат десетки таксита са се озовали на един и същи адрес в Москва. Daily Mail съобщи рано днес за необичайното задръстване по Кутузовски проспект, който е огромен булевард с осем или десет ленти. Каквото и

Компанията Yandex Taxi или руският аналог на Uber съобщи официално, че по-рано днес е била подложена на хакерски атаки. В резултат десетки таксита са се озовали на един и същи адрес в Москва.

Daily Mail съобщи рано днес за необичайното задръстване по Кутузовски проспект, който е огромен булевард с осем или десет ленти. Каквото и да е задръстване по него е много рядко явление, още повече от мащабите на днешното.

Прочети още:
Проверка от полицай - кога има основание и какви са правата ни?

Скоро след това от Yandex Taxi признаха, че са били атакувани. Платформата е завела много таксиметрови автомобили на един и същи адрес по едно и също време, като това е създало струпването на десетки автомобили.

От оператора обясняват, че веднага са се опитали да преустановят заплахата, но не са се справили с проблема бързо. В момента проблемът е отстранен и платформата за поръчване на таксита в Москва функционира нормално.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *