728 x 90

БГ пазар: Продават Mitsubishi 3000 GT TwinTurbo VR-4 за почти 50 000 лева

Помните ли какви автомобили произвеждаше Mitsubishi само преди няколко десетилетия? Ако сега сме свикнали от марката да виждаме само кросоувър и SUV-та с различни размери, то в миналото брандът имаше много спортни и луксозни машини. Един чудесен пример е това рядко Mitsubishi 3000 GT. Спортната кола е сглобена през март 1992 година и е внесена

Помните ли какви автомобили произвеждаше Mitsubishi само преди няколко десетилетия? Ако сега сме свикнали от марката да виждаме само кросоувър и SUV-та с различни размери, то в миналото брандът имаше много спортни и луксозни машини.

Един чудесен пример е това рядко Mitsubishi 3000 GT. Спортната кола е сглобена през март 1992 година и е внесена в България от Северна Америка. В момента километражът показва пробег от 123 000 мили, които се равняват на приблизително 198 000 километра.

В момента колата се продава, а ето какво е включено в описанието (публикуваме текста без редакторска намеса):

„Mitsubishi 3000 GT TwinTurbo VR-4

Година: Март 1992

Пробег: 123,000 Мили

Гориво: Бензин

Скорости: Ръчни

Мощност: 320 к.с.

Кубатура: 3000 см3

Прочети още:
БГ пазар: "Няма втора подобна обява в България" или Ford Focus ST за 7000 лева

Брой врати: 2/3

Цвят: Червен

Нов внос от САЩ-Калифорния

Без корозия и ръжда

Обслужено

Платено мито и ДДС

Готова за регистрация , всичко платено

Завиващ заден мост

4х4

“Aero”

Колата е в напълно оригинален вид“

Търсената цена е малко под 50 000 лева, а обявата се радва на особена популярност в социалните мрежи. Оригиналната обява може да видите на този линк.

Рубриката „БГ пазар“ цели да запознае читателите на AUTOCLUB.bg с интересни обяви от пазара за употребявани автомобили в България. Никаква част от материалите не е финансирана от страна на продавачите или когото и да е било, свързан по някакъв начин с обявите. В повечето от случаите нямаме контакт с лицата, които продават съответните автомобили.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *