728 x 90
Error, no Ad ID set! Check your syntax!

MINI John Cooper Works получи по-богато оборудване, освежен дизайн

MINI освежи един от най-мощните си представители от цялата си гама. Става дума за John Cooper Works с две врати, който получава освежена визия и малко по-богато оборудване. В предната част силно впечатление правят кръглите LED фарове и хексагоналната, още по-изпъкнала радиаторна решетка с червена напречна лайстна. Увеличените въздухозаборници осигуряват оптимално охлаждане на задвижването и

MINI освежи един от най-мощните си представители от цялата си гама. Става дума за John Cooper Works с две врати, който получава освежена визия и малко по-богато оборудване.

В предната част силно впечатление правят кръглите LED фарове и хексагоналната, още по-изпъкнала радиаторна решетка с червена напречна лайстна. Увеличените въздухозаборници осигуряват оптимално охлаждане на задвижването и спирачките при екстремно спортни ситуации на пътя.

По нов начин са оформени и специфичните за модела Side Scuttles на предните странични панели, както и задната броня с характерен дифузьор за оптимизиране на аеродинамиката в задната част на дъното на автомобила.

Моделът се задвижва от разработен с помощта на опита от моторните спортове на 4-цилиндров двигател с технология MINI TwinPower Turbo с работен обем 2 литра, максимална мощност 231 к.с. и максимален въртящ момент от 320 Нм.

Със серийната шестстепенна механична скоростна кутия MINI John Cooper Works ускорява от 0 до 100 км/ч за само 6.3 сек. В комбинация с опционалната осемстепенна трансмисия Steptronic Sport ускорението до 100 км/ч отнема само 6.1 сек.

Спортната изпускателна система с два ауспухови накрайника от неръждаема стомана с диаметър по 85 мм осигурява силно емоционален звук при бързите ускорения. Тя е част от серийното оборудване също като спортната спирачна система, разработена в сътрудничество със специализирания производител Brembo.

Прочети още:
VW ID.4 беше избран за Световен Автомобил на Годината

Червените четирибутални спирачни апарати с логото на John Cooper Works с вътрешно вентилирани дискове на предните колела осигуряват мощно отрицателно ускорение и поставят ярки цветови акценти зад серийните 17-инчови алуминиеви джанти John Cooper Works. Като опция се предлагат и 18-инчови алуминиеви джанти, сред които и такива с новия дизайн John Cooper Works Circuit Spoke 2-tone.

Индивидуалните желания по отношение на комфорта, свързаността и асистиращите системи могат да бъдат изпълнени особено целенасочено благодарение на конфигурираните по нов начин пакети оборудване. Те включват и нови опции като подгряване на волана.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *