728 x 90
Error, no Ad ID set! Check your syntax!

Какво мисли Люис Хамилтън за новия Mercedes S-Class? (видео)

В клипчето Хамилтън ни демонстрира някои от способностите на автомобила, включително и възможността за автономно паркиране.

Промотирането на новото поколение Mercedes-Benz S-Class върви с пълна сила. Моделът е вече официално в продажба и у нас, а междувременно се предлага и като „втора ръка“ от автокъща в Дупница.

В най-актуалната си рекламна кампания за лимузината, немската фирма извади сериозните козове от ръкава. По-точно, става дума за рекламно видео с участието на пилота от Формула 1 Люис Хамилтън.

Разбира се, напълно очаквано, Хамилтън остава впечатлен от автомобила. Няма как обаче да пропуснем факта, че немската компания дава около 50 милиона долара заплата на пилота годишно, така че трудно бихме могли да очакваме негативна реакция от него.

В клипчето Хамилтън ни демонстрира някои от способностите на автомобила, включително и възможността за автономно паркиране.

Компания на пилота в клипчето прави и Дженсън Хуанг, който е един от създателите на Nvidia. Неговото участие в клипчето се фокусира върху технологиите в новия S-Class. Именно Nvidia е доставчик на част от модулите в колата, включително и част от големите дисплеи в кабината.

У нас продажбите на новата S-класа стартират в три модификации. Цената на дизеловите S 350 и S 400 започва съответно от 215 400 лева с ДДС и 229 200 лева с ДДС, а при бензиновия S 500 е 249 500 лева с ДДС.

През следващата година генералният дистрибутор за България ще предложи и осемцилидровия вариант S580 с вграден стартер генератор, както и plug-in хибрид с изцяло електрически пробег до 100 километра.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *