Трябва ли Mercedes да върне дизайна с четири кръгли фара за E-Class?

Ретро усещането, което фаровете носят, някак добре подхожда на големия луксозен седан E-Class.

През 90-те години на миналия век, както и в част от първото десетилетие на XXI век, Mercedes-Benz залагаше на дизайн с четири кръгли фара за някои от основните си модели. Тази мода отмина и в момента немците предлагат по-обрана и традиционна подредба.

Актуалното поколение E-Class бе обновено скоро, а колегите ни от Kolesa.ru предлагат дизайн за алтернативен фейслифт, който връща в употреба четирите кръгли фара.

Визията е малко изненадваща на пръв поглед, но след време започва да се харесва. Ретро усещането, което фаровете носят, някак добре подхожда на големия луксозен седан.

Разбира се, спокойно можем да окачествим идеята като чиста спекулация, тъй като по нищо не личи, че Mercedes има намерението да връща познатия ни от миналото дизайн.

Вместо това, обновеният E-Class продължawa да предлага стилна визия с издължени фарове, които предлагат LED осветяване. Визуалните промени обаче са минимални спрямо версията преди фейслифта.

Прочети още:
Charismatic Simplicity - новият дизайнерски език на MINI

При двигателите, голяма промяна има при версията Е450, която заменя предишния V6 мотор с нов хибридизиран 3.0-литров агрегат. Мощността е 362 к.с., а над тази версия се намира E53 AMG със същия мотор, но 429 к.с.

За първи път в историята си E-Class се сдобива и с плъг-ин хибридна версия, залагаща на бензинов двигател и електромотор. E350e разполага с 2.0-литров агрегат и 315 к.с.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *