728 x 90

Жена с Mercedes E-класа удари Bentley на почти 100 години в Харманли

Ретро ралито Ypres to Istanbul Challenge 2022 не протече по много добър начин за автомобил Bentley, произведен през 1927 година. Машината беше замесена в лек инцидент в Харманли, където разсеян водач на Mercedes-Benz E-Class удари участникът в състезанието. Както колегите ни от DizzyRiders съобщават, за частие, пострадали хора в катастрофата няма. Ударът е бил относително

Ретро ралито Ypres to Istanbul Challenge 2022 не протече по много добър начин за автомобил Bentley, произведен през 1927 година. Машината беше замесена в лек инцидент в Харманли, където разсеян водач на Mercedes-Benz E-Class удари участникът в състезанието.

Както колегите ни от DizzyRiders съобщават, за частие, пострадали хора в катастрофата няма. Ударът е бил относително лек и повредите по Bentley-то са отстранени скоро след инцидента. Автомобилът, който е модел 4½ Le Mans от 1927 г., дори е успял да продължи ралито след намеса от сервизния екип.

Прочети още:
Общински "паяк" в Плевен изпусна Audi A7 и го премаза

Според наличната към момента информация причина за удара е неправилен обратен завой от страна на сивия Mercedes Е-класа. Машината е била управлявана от жена, като по всяка вероятност по-ниската скорост на движение е предотвратила по-сериозни щети по автомобилите.

Маршрутът на ралито е от градовете Ипер в Белгия до Истанбул в Турция и включва 20 етапа в 20 дни. В България керванът идва от Букурещ, преминава през Велико Търново и Пловдив и продължава в посока Турция.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *