728 x 90

Искате Mercedes с ръчни скорости? Вземете този А200 за 56 500 лв.

  Мерцедес и ръчни скорости – това е необичайна комбинация. Особено през последните години, изборът на модели с ръчни скорости при швабите намаля драстично. От тази година нататък, тази опция остава завинаги в историята. Дали е остаряла технология или необходимост за удоволствие от шофирането е спорно, но продажбите на Mercedes сочат, че рентабилността от производството на

  Мерцедес и ръчни скорости – това е необичайна комбинация. Особено през последните години, изборът на модели с ръчни скорости при швабите намаля драстично. От тази година нататък, тази опция остава завинаги в историята. Дали е остаряла технология или необходимост за удоволствие от шофирането е спорно, но продажбите на Mercedes сочат, че рентабилността от производството на тази кутия принадлежи на миналото. Марката със звездата винаги е имала репутацията на автомобил за по-улегнали хора и съответно автоматикът предлага по-неангажиращо шофиране. Но връзката между човек и машина остава неподправено истинска в този модел, който всъщност е и последния за марката като цяло.

  Какво се предлага?

  Конкретният екземпляр А200 ни попадна докато разглеждахме родния сайт cars.bg. Каросерията е в хубав бял цвят, а салонът е с микс между бяла и черна кожа. Панорамният таван е прекрасна екстра за наближаващите летни нощи, а прекрасният инфотейнмънт MBUX гарантира модерно усещане в колата още дълго време. Разбира се, централно място в конзолата заема лоста за скоростите, който при версиите с автоматик се намира на колоната на волана. AMG пакетът изглежда модерно и подчертава красивите линии на модела.

  Вижте повече за конкретния автомобил в оригиниалната му обява. Цената към момента на публикуване е 56 500 лв.

  Рубриката „БГ пазар“ цели да запознае читателите на AUTOCLUB.bg с интересни обяви от пазара за употребявани автомобили в България. Никаква част от материалите не е финансирана от страна на продавачите или когото и да е било, свързан по някакъв начин с обявите. В повечето от случаите нямаме контакт с лицата, които продават съответните автомобили.

  Свързани публикации

  Оставете коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

  Най-нови

  AUTOCLUB.BG във Facebook

  Facebook Pagelike Widget

  Спорт