728 x 90
Error, no Ad ID set! Check your syntax!

БГ пазар: Продават този Mercedes 190Е 2.6 на газ за 13 000 лв!

Автомобилът е сив на цвят и е оборудван с визуален пакет от Zender. Други интересни аксесоари са джантите от 190 EVO2.

В една от родните Facebook групи за продажба на употребявани автомобили се появи доста интересен за нас екземпляр. Става дума за Mercedes-Benz 190E, който е в чудесно състояние и търси своя нов собственик.

Машината е с 2.6-литров мотор, който по заводски данни развива максимална мощност от 162 к.с. Този конкретен екземпляр обаче е с монтирана газова уредба, за която продавача казва, че е от най-висок клас.

Автомобилът е сив на цвят и е оборудван с визуален пакет от Zender. Други интересни аксесоари са джантите от 190 EVO2, както и релсите за багажник на покрива, за които се казва, че са оригинални.

Като цяло, поне по снимки, машината изглежда абсолютно безупречна – както отвън, така и отвътре. Моторният отсек също е „аптека“ като единствено монтираната газова уредба разваля леко усещането за пълен оригинал.

Прочети още:
БГ пазар: Продават VW Golf I кабриолет автоматик за 18 900 лв.

Оборудването също е доста богато – климатик и автоматична скоростна кутия, например, както и електрически реглаж на предните седалки. Воланът очевидно е претапициран, но е запазил ретро усещането в интериора.

Колата е една от най-коментираните в социалните мрежи напоследък, като много хора одобряват изцяло машината и нейната цена. Други пък негодуват срещу наличието на газова уредба на автомобил, който може да мине в категория „гаражно злато“.

Собственикът на колата казва, че тя се държи почти изцяло в гараж и се кара доста рядко. Това със сигурност е добре за цялостното състояние, но отново ни оставя в неведение защо е било нужно поставянето на газовата уредба.

Исканата сума в обявата е 13 000 лева.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *