728 x 90
Error, no Ad ID set! Check your syntax!

Да възстановиш стар изгнил Mercedes с много търкане и кит (видео)

Съдбата на този Mercedes-Benz 190 определено не е била много добра през последните години. Както можете да видите от началото на клипчето, машината е била оставена с години без надзор, което води до почти тотален разпад. За радост, един ентусиаст решава да върне колата към живот. Това кратко 12-минутно видео проследява възстановяването на 190-ката до

Съдбата на този Mercedes-Benz 190 определено не е била много добра през последните години. Както можете да видите от началото на клипчето, машината е била оставена с години без надзор, което води до почти тотален разпад. За радост, един ентусиаст решава да върне колата към живот.

Това кратко 12-минутно видео проследява възстановяването на 190-ката до доста добро състояние. Тук не става дума за професионално възстановяване до заводско състояние, а по-скоро за любителска ресторация с минимални средства.

Прочети още:
Край на фенските авто срещи пред НИМ в София - зоната вече е пешеходна

Както можете да видите, майсторът от видеото залага на много шлайфане с флекс до чиста и неизгнила ламарина и купища автомобилен кит. Колко дългосрочно ще бъде възстановяването е трудно да прогнозираме, но крайният резултат е задоволяващ.

ВАЖНО: Ако не виждате видеото по-долу, цъкнете на този линк, за да го изгледате във Facebook.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *