728 x 90

Интересни слухове – BMW може да получи версия на Land Cruiser?

    BMW и Toyota си партнираха при разработката на актуалните спортни коли Z4 и Supra. Нови и доста смели спекулации сочат, че общата инженерна дейност на двете компании може да се задълбочи в близко бъдеще. Според японското издание MacX клиентите на баварците на пазари като Русия и Близкия Изток биха желали модел, който е по-пригоден за офроуд,

    BMW и Toyota си партнираха при разработката на актуалните спортни коли Z4 и Supra. Нови и доста смели спекулации сочат, че общата инженерна дейност на двете компании може да се задълбочи в близко бъдеще.

    Според японското издание MacX клиентите на баварците на пазари като Русия и Близкия Изток биха желали модел, който е по-пригоден за офроуд, отколкото сегашните Х представители.

    Едно от решенията, поне според материала, е BMW да получи своя версия на легендарния джип Toyota Land Cruiser. На този етап това звучи доста дръзко и слабо вероятно.

    Най-големият всъдеход на BMW към момента е Х7, който е изключително луксозен и скъп. От японското издание твърдят, че точно това му пречи да се хареса в Русия, например, където по-високо се цени офроуд издръжливостта.

    Свързани публикации

    Оставете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

    Най-нови

    AUTOCLUB.BG във Facebook

    Facebook Pagelike Widget

    Спорт